Gëzim i madh në shtëpin e Shkurte Fejzës


Shkurte Fejza një nënë krenare! Këto janë profesionet e vajzave të saj. Shkurte Fejza së bashku me tri vajzat e saj njihen si femra me virtyte të larta. Secila në profesione të ndryshme, nuk ndalen me suksese të shumta.Të njohura edhe si këngëtarë të dalluara, që të tri vajzat kanë përfunduar fakuletetin në drejtimin që kanë zgjedhur. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Shkurte Fejza një nënë krenare! Këto janë profesionet e vajzave të saj. Shkurte Fejza së bashku me tri vajzat e saj njihen si femra me virtyte të larta. Secila në profesione të ndryshme, nuk ndalen me suksese të shumta.Të njohura edhe si këngëtarë të dalluara, që të tri vajzat kanë përfunduar fakuletetin në drejtimin që kanë zgjedhur. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive