Genta na njofton me dy kunatat e saj bukuroshe, kaq mirë kalojnë ato së bashku


Genta na njofton me dy kunatat e saj bukuroshe, kaq mirë kalojnë ato së bashkuGenta Ismaili tashmë e ka bërë publike lidhjen e saj me biznesmenin e njohur.Pas kësaj lidhje ajo u bë shumë më e përfolur se që ishte, shkruan ORAinfo. Ҫifti vazhdimisht publikojnë foto të përbashkëta në rrjetet sociale. Në një nga fotografitë, ajo është parë me dy kunatat e saj, pra motrat e të dashurit. Të dyja ato po duken vajza shumë të bukura dhe duket se kanë raport të mirë me njëra-tjetrën.

Genta na njofton me dy kunatat e saj bukuroshe, kaq mirë kalojnë ato së bashkuGenta Ismaili tashmë e ka bërë publike lidhjen e saj me biznesmenin e njohur.Pas kësaj lidhje ajo u bë shumë më e përfolur se që ishte, shkruan ORAinfo. Ҫifti vazhdimisht publikojnë foto të përbashkëta në rrjetet sociale. Në një nga fotografitë, ajo është parë me dy kunatat e saj, pra motrat e të dashurit. Të dyja ato po duken vajza shumë të bukura dhe duket se kanë raport të mirë me njëra-tjetrën.