Genta Ismajli publikon foton kur ishte e vogël


Genta Ismajli publikon foton kur ishte e vogëlGenta Ismajli, një prej këngëtareve më të njohura, së fundmi ka publikuar një foto të shumë viteve më parë. Në foton në fjalë, Genta shfaqet në moshë shumë të vogël, kur ende nuk ia priste mendja se një ditë do bëhej e famshme. Në atë kohë, Ismajli kishte flokë të shkurtra dhe ishte paksa topolake dhe shumë e ëmbël. Ajo nuk publikon pothuajse kurrë foto nga e kaluara e saj, por siç duket këtë herë nuk ka rezistuar dot ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqniраmјеn

Genta Ismajli publikon foton kur ishte e vogëlGenta Ismajli, një prej këngëtareve më të njohura, së fundmi ka publikuar një foto të shumë viteve më parë. Në foton në fjalë, Genta shfaqet në moshë shumë të vogël, kur ende nuk ia priste mendja se një ditë do bëhej e famshme. Në atë kohë, Ismajli kishte flokë të shkurtra dhe ishte paksa topolake dhe shumë e ëmbël. Ajo nuk publikon pothuajse kurrë foto nga e kaluara e saj, por siç duket këtë herë nuk ka rezistuar dot ја dhe vidе0 реr mе tереr hар f0t0n apo v1de0n ne vаzhdim n diqni раmјеn