Gent Cakaj: ‘Kam qen pjes e VV-së, mirë që nuk jam më se ma hajna dhe shpifës se ta nuk ka’?


Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme në Qeverinë e Shqipërisë, Gent Cakaj, ka thënë se është krenar që kanë në Vetëvendosje, por është edhe më krenar që është larguar.Sic tregon ai, në kohën e anëtarësimit, ka qenë 15 vjeçar dhe u larguar pak pa i mbushur të 18-tat.“E kam nënvizuar shumë herë, unë kam qenë pjesë e VV kur kam qenë 15 vjecar.

Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme në Qeverinë e Shqipërisë, Gent Cakaj, ka thënë se është krenar që kanë në Vetëvendosje, por është edhe më krenar që është larguar.Sic tregon ai, në kohën e anëtarësimit, ka qenë 15 vjeçar dhe u larguar pak pa i mbushur të 18-tat.“E kam nënvizuar shumë herë, unë kam qenë pjesë e VV kur kam qenë 15 vjecar.