Geci: S’i kam bërë asgjë Hashim Thaçit dhe as Shtabit të Përgjithshëm të UÇK’së


Geci: S’i kam bërë asgjë Hashim Thaçit dhe as Shtabit të Përgjithshëm të UÇK’së.Gani Geci, një prej ish-ushtarëve të UÇK’së thotë se pret që Gjykata Special të hetojë çështjen e komunikatës 59 të Shtabit të Përgjithshëm të UÇK’së.Ai thotë se nuk ka asgjë personale me presidentin Hashim Thaçi ose dikë tjetër. Thotë se vetëm po kërkon drejtësi për “vrásjen e shokëve”.

Tha se nuk u fríkësohet kërcënímeve, por se ka shtuar másat e sígurísë.“Kush ka qejf me vde kë. Kam shtuar masat e sígurísë. Me thanë që po tutem nuk po tutem por másat e sígurísë i kam shtuar. Edhe Hashim Thaçi me m’thirr ose kryeministri unë shkoj e flas me të”, tha Geci.Rípërsëríti se i është gëzuar formimit të Gjykatës Speciale, derisa thekson se nuk ka bërë asgjë kundër Shtabit të Përgjithshëm të UÇK’së.“Nëse është proces politik, më së miri e dijnë ata që votuan Specialen”, shtoi ai.