Geci: Shtëpia e Thaçit nuk ka derdhur asnjë pikë gjak për këtë vend


Ish-ushtari i UÇK’së, Gani Geci, ka thënë në emisionin Pressing në T7 se familja e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, nuk ka derdhur asnjë pik gjak nëpër lvftërat ndaj Serbisë. sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon

Geci ka thënë se familja e tij po linçohet për të pavërteta.Unë nuk e lëshoj këtë vend kurrë. Kam dhënë shumë për këtë vend. Linçimi ndaj meje dhe familjes sime për të pavërteta është i papranueshëm”, tha ai.

“Sa anëtarë të familjes i ka pasur Thaci në lvftë. Shtëpia e Thacit nuk ka derdhur asnjë pikë gjak për këtë vend. Ka familje të dëshmvrëve që për 100 vite luftë me Serbinë kanë humbur mbi 20 meshkuj. Ndoshta edhe më shumë. Ku janë sot ata?” “Thaci kishte të drejtë të thotë në gjykatë se Glauk Konjufca dhe Albin Kurti janë prapa organizatës “Syri i Popullit”. Pse nuk kam të drejtë unë të kërkojë drejtësi për të vrvrët?”, shton ai, sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon