Geci: Pa Vjosën LDK-ja pak parti, pa Albinin Kosova mbetet Metohi, me Vjosën e AIbinin do ta bëjmë Shqipëri


Delegati i dy Kuvendeve të LDK-së, Halil Geci i cili është aktivist i pathyeshëm i LDK-së, përmes një postimi në Facebook, ka shkruar për Vjosa Osmanin dhe Albin Kurtin. Në këtë shkrim, Geci thotë se, LDK-ja pa Vjosën do të jetë pak parti, kurse pa Albin Kurtin Kosova do të mbetet metohi. Geci tutje thotë se me Vjosën dhe Albinin do të bëjmë Shqipëri.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai thotë se po ta mbështnin Vjosa Osmanin pa hile sot LDK-ja do të ishte e para, por që kjo nuk u mbështet nga të vjetrit. “Po të fitonte Vjosa do ua merrte primatin e të pares në parti dhe Gellovat pleq me Vjosen dhe Albinin do ta humbnin pasurin e vj edhur nga taksapaguesit”, shkruan Geci në Facebook. Ai ka folur edhe për Kurtin dhe mbështetjen e madhe që u tregu mbrëmë gjatë një emisioni televiziv. Geci thotë se do ta përkrahë Kurtin së bashku me Vjosa Osmanin. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive