Gazetari Shqiptar “Dridh” PDK-Ne -“Memli Krasniqi Nuk Ka Gjasa Karshi Abdixhikut E Përballë Kurtit Edhe Më Hiq”


Gazetari Shqiptar “Dridh” PDK-Ne -“Memli Krasniqi Nuk Ka Gjasa Karshi Abdixhikut E Përballë Kurtit Edhe Më Hiq”Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Gazetari Shqiptar “Dridh” PDK-Ne -“Memli Krasniqi Nuk Ka Gjasa Karshi Abdixhikut E Përballë Kurtit Edhe Më Hiq”Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Partia Demokratike të Kosovës është duke mbajtur Konventen e 10-të për të zgjedhur kryetarin e ri të partisë.E, në lidhje me këtë Konventë, një koment e ka bërë edhe njohësi i çështjeve politike, Xhevdet Pozhari.Mirëpo, ai i ka sh.uar shpresat e PDK-së, dhe Memli Krasniqit, se mund të kenë ndonjë rez.ultat të mirë në zgjedhjet e ardhshme.Sipas tij, Krasniqi nuk ka gjasa ka.rshi Abdixhikut e përballë Kurtit edhe më hiq.Ja shkrimi i tij:Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

PDK-ja po bën përpjekjet e saj për t’u refo.rm.uar. Pas zgjedhjeve të brendshme në LDK, të cilat ishin për çdo lav.datë dhe siç i kanë hije demok.racisë, PDK nuk kishte zgjidhje tjetër pos të përshpejtonte procesin e refo.rm.ave.Por, bënë dy gabime në hapa!1. Nuk bënë garë të bre.nds.hme, gjë që hapë rrugë të dys.hoh.et për ndryshime kozm.etike sa për sy e faqe, dhe2. Zgjodhën një format të Lumir Abdixhkut, versioni i PDK-së – Memli Krasniqin.Në të dy rastet, kopj.uan zbe.htë. Nuk dua t’ua pri.shi ditën, por elektorati më parë e zgjedh origjinalin sesa ko.pjen. Me pak fjalë, Memli nuk ka gjasa karshi Lumirit. E përballë Albin Kurtit… edhe ma hiq!