Gazetari njohur, ngre aIarmin: “Grekët po pretendojnë t’i marrin Shqipërisë afër 30% të territorit”


Gazetari njohur, ngre aIarmin: “Grekët po pretendojnë t’i marrin Shqipërisë afër 30% të territorit” Gazetari Artan Hoxha teksa ka sjellë në kujtesë ezkekutimin e esktremistit grek Kostandin Kacifas 2 vite më parë në Bularat të Gjirokastër,

ngre alarmin për pretendimet e Greqisë ndaj Shqipërisë. Hoxha shkruan se esltremistët shoivnistë grekë po pretendojnë t’i shkëpusin Shqipërisë gati 30% të territorit të saj, me synimin se është tokë greke dhe shteti jonë nuk reagon 5 sekonda pasi ta keni hapur videon hapet artikulli i plotë