Gaxherri: Armend Zemaj po bën një punë të mrekullueshme, jo si Arben Vitia veç në konferenca


Deputetja e LDK-së, Besa Gaxherri në një fjalim që e mbajti në Kuvendin e Kosovës u shprehë se ministri i Qeverisë Hoti, Zemaj është duke bërë një punë të mrekullueshme.

“Zemaj është duke bërë një punë të mrekullueshme dhe duhet ta pranojm të gjith këtë sepse është një fakt. Kurse, Arben Vitia që rrinte veç në konferenca duhet të dërgohet në… – v1d3eo0nnn mund ta sh1ko0onn1i duk3e pr3ekur haaps1r3en po0o0sht3e: