Gashi: Po u shpallën fajtor Thaçi, Veseli, Krasniqi dhe të tjerët, dridhet shtetësia e Kosovës


Avokati Tomë Gashi e ka quajtur të papranueshme aktakuzën ndaj Hashim Thaçit dhe Kadri Veselit është e papranueshme.Sipas tij kjo aktakuzë është ngritur më 26 tetor, dy ditë pas afatit gjashtëmujorë që ajo të ngritej.Gashi ka theksuar se nëse Kosova nuk do ta formonte Gjykatën Speciale atë nuk do të mund ta bënte as OKB.

“Garantoj se OKB nuk do të kishte garantuar një gjykatë raciste sepse lufta ka qenë dypalëshe dhe pastaj ka qenë e përfshirë NATO dhe Amerika. Po u shpallën këta fajtorë dridhet shtetësia e Kosovës”, është shprehur Gashi.Sipas tij kjo gjykatë nuk do të mund të ngris aktakuza për trafikim organesh deri në fund të mandatit të saj.