Gani Mehmetaj: Musl’imanët jan qe’në, edhe at qenë end acak të rrugëve


Beduinët para shtatorës se Gjergj KastriotitPo u falet në rrugë do t’u rrah si qentë, i pati kërcënuar ish kryeministri i ndjerë Bajram Rexhepi, krahun islamik të Isisit, kur dolën me një copës beze të faleshin si beduinët në shkretëtirë. Islamikët e ulën bishtin dhe ikën.E kisha në plan t’i rrihja dhe t’i tërhiqja zvarrë, me pati thënë kryeministri i ndjerë në një koktej kineastësh. / 5 sеkondа pаsi ta kеni hаpur marketingun shfaqen pаmjеt eksluzive

Beduinët para shtatorës se Gjergj KastriotitPo u falet në rrugë do t’u rrah si qentë, i pati kërcënuar ish kryeministri i ndjerë Bajram Rexhepi, krahun islamik të Isisit, kur dolën me një copës beze të faleshin si beduinët në shkretëtirë. Islamikët e ulën bishtin dhe ikën.E kisha në plan t’i rrihja dhe t’i tërhiqja zvarrë, me pati thënë kryeministri i ndjerë në një koktej kineastësh. / 5 sеkondа pаsi ta kеni hаpur marketingun shfaqen pаmjеt eksluzive