Gani Geci Tregon Per Here Te Pare Qe Ka Shkuar Tek Albin Kurti Rreth Komunikates 59 Reagimi Epik I Albin Kurtit Per Komunikaten 59


Geci: “Jam shku te Albin Kurti për Komu nikatën 59, s’ka guxu as me m’ksh,yrë”.Ish-deputeti i LDK-së, Gani Geci ka thënë se Albin Kurti, ka qenë në Parti në Demokratike të Kosovës.“Ai u kon në PDK, s’ka gu,xu as me më kqyr. Ai u kon në PDK, dilke i sh aj,ke sa mu,jke, e ka pas një emision natën vonë dhe e sh ajk,e LDK-në. Pra ka qenë kundër Rugovës”, ka thënë Geci në Debat Plus, për kryemin,istrin në detyrë, lider in e Vetëvendosjes, Albin Kurti.Ai gjithashtu ka thënë se ka shk,uar tek hyrja e tij për t’i thënë se përse nuk keni reag,uar për Komunikatën 59, dhe sipas tij ai vetëm ka ecur dhe nuk ka gux,uar ta shikojë./indeksonline/Ne vazhdim mund te ndiqni videomaterialin e plote: DUKE HAP HAPSIREN POSHT JVSH KENI MUNDESI TA LEXONI LAJMIN E PLOTE