Gani Geci publikon një video në keto momente , ku tronditet skena politike..!


Geci ka thënë se këtë informatë e ka marrë dje, rreth orës 18:00, përmes një telefonate që i ishte bërë nga disa persona nga Brukseli dhe disa shtete tjera të Bashkimit Evropian Gani Geci publikon një video në keto momente , ku tronditet skena politike.Geci ka thënë se këtë informatë e ka marrë dje, rreth orës 18:00, përmes një telefonate që i ishte bërë nga disa persona nga Brukseli dhe disa shtete tjera të Bashkimit Evropian Gani Geci publikon një video në keto momente , ku tronditet skena politike..!

“Unë dua ta ndajë një informatë me ju dhe qytetarët e Republikës së Kosovës sepse dje rreth orës 18:00 më kanë thirrë në telefon disa persona nga Shtetet e Bashkimit Evropian, Brukseli e Holanda. Dua të ju tregoj juve se pas intervistimit të presidentit, Brukseli ka informata se jeta ime është në rrezik.Prandaj dua që këtë informatë ta ndajë me ju, mua dje më është thënë të kem kujdes…”, thotë Geci mes tjerash përmes kësaj videoje shtype reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi