Gani Geci përkrah ndrys’himin e nenit që të dën’ohen gjithë


Ish deputeti i LDK-së, Gani Geci ka përkrahur plotësim ndryshimin e nenit 1 që para Gjykatës Speciale të dalin të gjithë kriminelet që kanë kryer krime lufte në Republikën e Kosovës pa dallim etnie.Për ndryshimet e neneve tjera, ai ka thënë se janë përralla patriotike dhe nuk sheh që kanë ndonjë rendësi.Për ndryshimet e neneve tjera, ai ka thënë se janë përralla patriotike dhe nuk sheh që kanë ndonjë rendësi.

Të nderuar qytetarë,OVL e UÇK-së sot e paska bërë një kërkesë grupeve parlamentare dhe partive politike në Kuvendin e Republikës së Kosovës për plotësim-ndryshimin e ligjit për Dhomat e Specializuar të Gjykatës Speciale.Unë si luftetar i orëve të para dhe bashkēluftetarë i Komandantit Legjendarë Adem Jasharit si dhe UÇK-së mbështes plotësim ndryshimin e nenit 1, që para kësaj Gjykate të ndalin të gjithë kriminelet që kanë kryer krime lufte në Republikën e Kosovës pa dallim etnie.
Për ndryshimet e neneve tjera janë prraalla patriotike dhe unē nuk po shofë që kanë ndonjë rëndēsi .