Fuqia E Zotit…Hoxha Nuk I Frikësohet Tërmetit Vdekjeprurës Dhe Ai Rri Pa Levizur Nga Vendi Derisa… VIDEO


Fuqia e Zotit…Hoxha nuk i frikësohet tërmetit vdekjeprurës dhe ai rri pa levizur nga vendi derisa… VIDEOShikoni se cfare do te thot besimi ne ZOT, ai nuk leviz nga vendi edhe pse ishte afer vde.kjes/Shty,pe rek/lam,en dhe vazj.do