Fshiu tatuazhin me fytyrën e saj, historia e tradhtisë së dashurisë së madhe të Noizyt


Sot është 30 vjeç dhe ka kaluar shumë eksperienca me femra, por nëse dikush e pyet për dashurinë e jetës, ai me siguri do të përmendë atë në moshën e adoleshencës, me një vajzë 4 vite më të madhe. Lidhja e tij e dashurisë me nënën e vajzës Leandra, mund të konsiderohet dashuria e vërtetë për reperin, Rigels Rajku (Noizy-n). hape marketingun me p0shte dhe shik-0 pamj,ett

Fëmija që sollën në jetë, këtë vit feston dhjetëvjetorin, por reperi tashmë i famshëm u njoh me nënën e vajzës së tij para se të festonte 20-vjetorin, pikërisht në moshën e adoleshencës.Shty pe r3k 1am3n me poshte per te lexuar lajmin e plote: