Fshihnin ushqimin poshtë veshjes fetare, kapen dy gra duke vjedhur në supermarket


Dy gra të veshura me hixhab janë kapur duke vjedhur në një supermarket në Londrën Lindore. Ato u kapën nga siguria dhe stafi, të cilët i detyruan që të nxirrnin cdo gjë që kishin fshehur poshtë veshjes fetare.Një turmë e madhe njerëzish u mblodh në vendin ku gratë nxorrën rreth 20 produkte të fshehura dhe fotografitë u bënë virale. Njëra prej tyre coi veshjen duke treguar të brendshmet që të vërtetonte se nuk kishte më asgjë të fshehur.

Një burrë që po fotografonte tha: “Nuk janë myslimane, shikoni çfarë kanë bërë.” Por të dyja pretendonin se ishin besimtare të fesë myslimane.Nuk dihet ende nëse gratë janë lënë të lira apo janë arrestuar.Një burrë që po fotografonte tha: “Nuk janë myslimane, shikoni çfarë kanë bërë.” Por të dyja pretendonin se ishin besimtare të fesë myslimane.Nuk dihet ende nëse gratë janë lënë të lira apo janë arrestuar.