Sa Të Bukur, Ja Si Ia Ka Vënë Emrin Djalit Njeriu I Mirë Elvis Naçi, I Qenka Rritur I Biri I Është Bërë Shok


Fotot e ëmba/ Sa të bukur, ja si ia ka vënë emrin djalit njeriu i mirë Elvis Naçi, i qenka rritur i biri i është bërë shok. Elvis Naçi është një ndër njerëzit më të dashur në vend sepse ai i ndihmon shumë shqiptarët.Fotot e ëmba/ Sa të bukur, ja si ia ka vënë emrin djalit njeriu i mirë Elvis Naçi, i qenka rritur i biri i është bërë shok. Elvis Naçi është një ndër njerëzit më të dashur në vend sepse ai i ndihmon shumë shqiptarët.Elvis Naçi është një ndër njerëzit më të dashur në vend sepse ai i ndihmon shumë shqiptarët.

Po ashtu ai është edhe një njeri shumë familjar. Naçi ka shkruar se djalit të tij ai ka vënë emrin: Djali im te cilit ja kam vendosur emrin Firdeus, Firdeusi eshte Xheneti( parajsa) me i larte dhe Zoti i Madherishem na e dhurofte te gjitheve! Amin. Po ashtu ka postuar edhe disa foto shumë të bukura ku shfaqet krah të birit dhe duken si dy shok të mirë, hape pamjen mëposhtë.