Fotografi e papublikuar më parë e familjes Rugova


Një fotografi e rrallë e familjes së Ibrahim Rugovës është publikuar së fundiFamilja e ish-presidentit Ibrahim Rugova, për një kohë ka qëndruar larg mediave dhe publikut.Kjo familje që tani njihet nga të gjithë, vazhdon ta gëzoj respektin e shqiptarëve fal ish-presidentit Rugova.Magazina.al, ka siguruar një fotografi të familjes Rugova, ku aty shihet ish-presidenti me bashkëshorten dhe fëmijët dhe pranë tij është edhe axha i tij i cili deri tani nuk ishte i njohur

Një fotografi e rrallë e familjes së Ibrahim Rugovës është publikuar së fundiFamilja e ish-presidentit Ibrahim Rugova, për një kohë ka qëndruar larg mediave dhe publikut.Kjo familje që tani njihet nga të gjithë, vazhdon ta gëzoj respektin e shqiptarëve fal ish-presidentit Rugova.Magazina.al, ka siguruar një fotografi të familjes Rugova, ku aty shihet ish-presidenti me bashkëshorten dhe fëmijët dhe pranë tij është edhe axha i tij i cili deri tani nuk ishte i njohur