Forca e Sigurisë së Kosovës, disa pamje te mrekullushme, Shpërndaje nese ndihesh krenarë


Forca e Sigurisë së Kosovës, disa pamje te mrekullushme, Shpërndaje nese ndihesh krenarë

Ushtria po merr vemendje te madhe nga te gjith pasi trimat ton po bëjn stervitje te mrekullushme, dhe po tregohen te gatshem ne qdo moment