Flokët e kapura dhe modeste, gruaja e Albin Kurtit po duket si kukull në foton e fundit


Gruaja e ish kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, është shumë pak mediatike. Norvegjezes nuk i pëlqen vëmendja.Rita Augestad Knudsen, duket tamam nordike, e ftohtë, e pa imponueshme dhe tejet minimale.Bashkëshortja e një prej figurave më me ndikim në skenën tonë poltike, së fundi ka shkurtuar flokët dhe po duket me shumë stil.Gruaja e ish-kryeministrit, Albin Kurti, Rita Augestad Knudsen, ka botuar një libër. Hap video n 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Gruaja e ish kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, është shumë pak mediatike. Norvegjezes nuk i pëlqen vëmendja.Rita Augestad Knudsen, duket tamam nordike, e ftohtë, e pa imponueshme dhe tejet minimale.Bashkëshortja e një prej figurave më me ndikim në skenën tonë poltike, së fundi ka shkurtuar flokët dhe po duket me shumë stil.Gruaja e ish-kryeministrit, Albin Kurti, Rita Augestad Knudsen, ka botuar një libër. Hap video n 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive