Flet Vjosa Osmani, a do të votojë moc’ionin e VV-së për rrëzimin e qeve’risë Hoti


Ajo ka thënë s epas inicimit të këtij mocioni ajo ende nuk ka pas ndonjë kontakt me asnjë zyrtar nga VV-ja.Gjatë vizitës së saj në Mitrovicë ajo është pyetur a do të votojë këtë mocion dhe se a i është kërkur vota e saj nga VV-ja.Përgjigja e Osmanit ishte se agjenda e ngjeshur i ka pamundësuar të bisedojë me VV-në për këtë çështje.

“Koalicioni qeverisës s’ka qenë i qëndrueshëm që nga dita e parë sepse siç e dini disa nga votat janë bërë me presion të drejtpërdrejtë. Njëra nga votat ka qenë me presion antikushtetues, kur për tjetrën do të presim vendimin final nga Gjykata Kushtetuese nëse ajo do të mund të numërohet “tha Osmani.“Koalicioni qeverisës s’ka qenë i qëndrueshëm që nga dita e parë sepse siç e dini disa nga votat janë bërë me presion të drejtpërdrejtë. Njëra nga votat ka qenë me presion antikushtetues, kur për tjetrën do të presim vendimin final nga Gjykata Kushtetuese nëse ajo do të mund të numërohet “tha Osmani.