Flet veterani i UÇK-së i ínfektuar me Covid 19: Kam temperaturë, flaka mdul


Një veteran i lu ftës së fundit ka publikuar një video përmes të cilës ka treguar se është ínfektuar me COVID-19.Ka thënë se është në ditën e pestë dhe ka shumë temperaturë. Shkaku i virusit, ka treguar se edhe i ka humbur vetëdíja dhe ka bërë thirrje për kujdes.

“Jam i ínfekruar me COVID-19. Kam temperaturë shumë të madhe. Te dikush ka símpotma shumë të rë nda, te dikush më të lehta. Më ka humbur fuqía e çka kam. Jam rrëzuar në banjo dhe më ka humbur vetëdíja. E pesta ditë dhe flaka më doli. Jam ínvalídë i luf tës dhe krahun e kam humbur në lu ftë. Kërkoj prej jush veç lutuni për mu të madhit Zot”, ka thënë.

02.08.2020 Covt 19

Gepostet von Zekri Agushi am Samstag, 1. August 2020