Flet mërgimtari shqiptar që iu bë shkrumb vetura në Shqipëri, erdhi për pushime nga Gjermania


Flet mërgimtari shqiptar që iu bë shkrumb vetura në Shqipëri, erdhi për pushime nga GjermaniaGjatë natës në parkimin e një hoteli në Vlorë është dj egur një automjet luk soz. Mësohet se makina është në pronësi të një shqiptari nga Kuçova i cili është emigrant në Gjermani.

Ai u shpreh se nuk ka dy shime dhe as konf likte me asnjë persona dhe se në Vlorë kanë ardhur me pushime prej 4 ditësh.“Jemi nga Maqedonia nga Kuçova, kemi ardh për pushime që prej 4 ditësh dhe tani ka ndodh kjo. Automjetin e kanë dj egur krejt. Skena dyshim askund, skemi zënka me askënd”- thotë pronari i makinës së dj egur.

“Ne kemi ardh me pushime. Ngj arja është shumë e ke qe. Jetoj në Gjermani edhe tani kemi ardh me pushime. Policia tani po he ton. Kamerat e kanë kapur”- shtoi ai.