Flet Meda “Ja kam pa hajrin ktij populli, me shpi e kerra”


Flet Meda “Ja kam pa hajrin ktij populli, me shpi e kerra”Ekipi i emisionit “Shtepite e bukura te Kosoves”, vizitoj këngëtarin e njohur në një ambient të ngrohtë familjar. Në kuadër të shtëpisë, e cila ka rreth 650 metra katror janë tetë dhoma të fjetjes dhe pesë banjo, të cilat, secila në mënyrën e tyre janë të rregulluara deri në detajin e fundit.Përveq shtëpisë, syrin ta kap edhe oborri, i cili është mjaftë i madh.

Flet Meda “Ja kam pa hajrin ktij populli, me shpi e kerra”Ekipi i emisionit “Shtepite e bukura te Kosoves”, vizitoj këngëtarin e njohur në një ambient të ngrohtë familjar. Në kuadër të shtëpisë, e cila ka rreth 650 metra katror janë tetë dhoma të fjetjes dhe pesë banjo, të cilat, secila në mënyrën e tyre janë të rregulluara deri në detajin e fundit.Përveq shtëpisë, syrin ta kap edhe oborri, i cili është mjaftë i madh.