Flet eksperti i sigurisë: ‘Nëse konfirmohet aktakuza ndaj Thaçit Kosova automatikisht i takon Sërbis?’


Në një intervistë dhënë për gazetën “Bota sot” eksperti i sigurisë dhe ish ministri i mbrojtjes, Hajrullah Tërnava ka folur rreth aktakuzës së pretenduar ndaj Presidentit Hashim Thaҫi nga Gjykata Speciale.Ai ka thënë se nëse konfirmohet kjo aktakuzë, Kosova do të ketë dëme të pa rikuperueshme. Ndërkaq ai ka thënë se nëse konfirmohet kjo aktakuzë se Presidenti është i përfshirë në vra sje. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Në një intervistë dhënë për gazetën “Bota sot” eksperti i sigurisë dhe ish ministri i mbrojtjes, Hajrullah Tërnava ka folur rreth aktakuzës së pretenduar ndaj Presidentit Hashim Thaҫi nga Gjykata Speciale.Ai ka thënë se nëse konfirmohet kjo aktakuzë, Kosova do të ketë dëme të pa rikuperueshme. Ndërkaq ai ka thënë se nëse konfirmohet kjo aktakuzë se Presidenti është i përfshirë në vra sje. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!