Flet Burri Që Lindi Një Fëmijë: Nuk E Dija Çfarë Dre’qin Po Bëja..Ndihesha Si Ali’en


Freddy McConnell është një tran’sgjinor që, biologjikisht, ka lindur femër dhe ka sjellë në jetë një fëmijëHistoria e 32-vjeçarit do të tregohet në një dokumentar që të do transmetohet në fund të këtij muaji.

Duke qenë se kur lindi ishte femër, Freddy kishte mitër dhe rrjedhimisht mund të mbeste shtatzënë e të rriste një fëmijë në bark, por që kur ishte 20 vjeç ai filloi të merrte hor’mone mashkullore për të ndërruar gjini.Përvoja e tij e shtatzënisë në qytetin e vogël të Deal në Kent do të shfaqet në Tribeca Film Festival më 27 prill.Trajleri i dokumentarit, i publikuar nga The Guardian, tregon disa pjesë nga shtatzënia e Freddy kur ai përballet me ‘përvojën e fri’kshme’ të hum’bjes së një pjese të identitetit të tij mashkull për të sjellë në jetë një fëmijë.

Ai thotë:Ky është një film për mua që sjell në jetë një fëmijë, se si unë ndihem me idenë shtatzënise e të pasurit një fëmijë. Është një hu’mbje e totale e vetes.”Në një pjesë gjatë dokumentarit ai për një moment shfaq pendesë për shtatzëninë.Freddy shprehet i mërzitur:Çfarë dre’qin po bëj? Dukem si ali’en..”