Fjolla Morina: ‘Burrat shqiptarë nuk i bëj hesap, janë pa karakter.’


Fjolla Morina: ‘Burrat shqiptarë nuk i bëj hesap, janë pa karakter.’Këngëtarja e njohur Fjolla Morina gjatë një intetviste natën e mbrëmshme ka krítíkuar burrat shqiptarë duke thënë se janë pa karákter dhe móral. Madje ajo tha se as nuk i bën hesap ata.Të gjithë burrat shqiptarë janë të pasjellshëm dhe të pamóralshëm.

Fjolla Morina: ‘Burrat shqiptarë nuk i bëj hesap, janë pa karakter.’Këngëtarja e njohur Fjolla Morina gjatë një intetviste natën e mbrëmshme ka krítíkuar burrat shqiptarë duke thënë se janë pa karákter dhe móral. Madje ajo tha se as nuk i bën hesap ata.Të gjithë burrat shqiptarë janë të pasjellshëm dhe të pamóralshëm.