Fisnik Ismaili e bën për “pesë pare” “znaçken”, dhe e shanë rëndë!


Fisnik Ismaili e bën për “pesë pare” “znaçken”, dhe e shanë rëndë!Ish-deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Fisnik Ismaili, i ka rea guar fuqíshëm ish-deputetit Milaim Zekaj, pasi ky i fundit ka aku zuar Ismailin për korrupsion.Ai në shkrimin e tij, si kundërpërgjigje ndaj Zekës, thotë se ky i fundit ka bërë para enorme prej xhirimeve ek skluzive të ushtrisë që ia ka shitë agjencive botërore.Tutje, mes tjerash, Ismaili në postimin e tij edhe e sha në rë ndë Milaim Zekën.Ja shkrimi i tij pa ndërhyrje:

O Milaim Zeka o gojëbothë, po sa herë duhet me ta palue unë atë birë në ftyrë që e ke, që të shërben veç mut me nxjerrë prej saj?Vendos ma, a i kam marrë ata miliona për Hashimin, a për Albinin, a për Shpendin, se çdo 3 vjet ia përshtatë herë njanit, herë tjetrit, se një debill si ti s’mundet me paramendue që dikush punon edhe si profesionist mundet me ba pare gjithkund në botë, edhe s’e rruen as me marrë, as me i jepë politikuejve pare.

Për dallim prej teje që si kuçkë ke lëpi bothë qysh prej luftës, kur ke ba pare enorme prej xhirimeve ekskluzive të ushtrisë e ia ke shitë agjencive botnore si kurvë prej profiteri që je, derisa të tjerëve ua kallshin shpijat, e qifti jem luftojke.Edhe hala ajo bothë prej goje ma përmend emnin, me mbetë aktual e interesant, bre nanën e qenefit që lypë me ta rrehë shtagë që nuk të ka abortue me vakt.