“Fëmija edukohet në xhami dhe mashkulli bëhet burrë” – Gold Ag reagon pas protestës kundër Xhamisë së Madhe


Ditën e djeshme në Prishtinë është mbajtur protestë për të kundërshtuar ndërtimin e Xhamisë së Madhe, shkruan GazetaBlic.Kundër kësaj proteste është shprehur këngëtari Gold Ag i cili përmes një shkrimi ka thënë se aty edukohet fëmija dhe zemra shërohet.

Nëse thu duam shkollë e nuk duam xhami. Dije se aty edukohet fëmija yt që nesër mos të braktisë ty. Nëse thu dua spital e jo xhamia të marohet. Dije se xhamia është vendi ku zemra shërohet. Nëse kërkon fabrikë e xhaminë se deshe kurrë. Dije që xhamia është fabrika që mashkullin e bën burrë