Fatmir Limaj: ‘Shyqyr Zoti që ka fal Kosovës burra si Un, Hashimi dhe Kadrija me shku ndialog se “qent sju kishin hangër”?


Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka komentuar ftesën e ShBA-ve për liderët e Kosovës dhe Serbisë për t’u takuar në shtëpinë e bardhë më dy shtator.Limaj thotë se takimi i 2 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë është dëshmia më e mirë e përkushtimit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për arritjen e marrëveshjes përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Kryetari i Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka komentuar ftesën e ShBA-ve për liderët e Kosovës dhe Serbisë për t’u takuar në shtëpinë e bardhë më dy shtator. Limaj thotë se takimi i 2 shtatorit në Shtëpinë e Bardhë është dëshmia më e mirë e përkushtimit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës për arritjen e marrëveshjes përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!