Fatmir Limaj: ‘Shqipëtari sta din, se falë meje krejt asfallt është Kosova se kishit ec napër lloq’?


Kryetari i Nismes Socialdemoktrate, Fatmir Limaj, është shprehur se fal tij shteti i Kosovës është shtruar me asfallt gjatë vitëve të fundit, madje Limaj tha se ndihem shumë krenar për këtë gjë..

Mos me pas qenë unë, rrugës e Kosoves ende do ishin me gropa, po fal meje nuk ka pluhen kërkun tha Fatmir Limaj. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!Kryetari i Nismes Socialdemoktrate, Fatmir Limaj, është shprehur se fal tij shteti i Kosovës është shtruar me asfallt gjatë vitëve të fundit, madje Limaj tha se ndihem shumë krenar për këtë gjë..