Fatmir Limaj – o te rinje mos e lshoni Kosoven se keni ma mir kerkun as ne Gjermani


Fatmir Limaj iu bëri thirrje të rinjve që mos të lëshojnë vendin e vet, pasi siç ka thënë ai “kudo që shkoni duhet të punoni, sepse perëndimi nuk iu presin me lula”. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Limaj: Ju qe keni vendos me shku me punu në Gjermani ose naj vend tjetër, mbani në mend edhe kurrë mos e harroni se sikur vendi juaj nuk do të gjeni.Fatmir Limaj iu bëri thirrje të rinjve që mos të lëshojnë vendin e vet, pasi siç ka thënë ai “kudo që shkoni duhet të punoni, sepse perëndimi nuk iu presin me lula”. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!