Fatmir Limaj: “o Albin Kurti mos na shit pallavra“ se të njofim kush je!


Fatmir Limaj: “o Albin Kurti mos na shit pallavra“ se të njofim kush je!Kryetari i Nismes, Fatmir Lamaj ka thënë se Albin Kurti nuk mund të krahasohet me Hashim Thaçin, sepse presidenti ka kontribuar shumë më shumë se ai për vendin e Kosovës.“Në vitin 99 Kurti u kon në kafet e Europës, Hashimi u kon neper malet e Kosovës dhe Shqipërisë. E tash Albini na shet pallavra edhe pse është i vogël për Thaqin.”

Fatmir Limaj: “o Albin Kurti mos na shit pallavra“ se të njofim kush je!Kryetari i Nismes, Fatmir Lamaj ka thënë se Albin Kurti nuk mund të krahasohet me Hashim Thaçin, sepse presidenti ka kontribuar shumë më shumë se ai për vendin e Kosovës.“Në vitin 99 Kurti u kon në kafet e Europës, Hashimi u kon neper malet e Kosovës dhe Shqipërisë. E tash Albini na shet pallavra edhe pse është i vogël për Thaqin.”