Fatmir Limaj Nese Albini I Fiton Prap Zgjedhjet Un Do Ta Le Politiken, E Nga 28 Gushti Do Ja..!


Nisma Sociald.emokrate e Kosovës është shprehur për një qeveri të gjerë të unitetit dhe kundër zgjedhjeve të reja. Në Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme.

Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme ja ma posht duhet patjeter me kqyr qat moment amo patjeter kqyrneJu ftojmë që ta hapni marketingun dhe shfaqen pamjet ekskluzive!kqyrni patjeter do befasoheni