Fatmir Limaj – Nese Albini i fiton 51 % un do ta le politiken dhe kurr nuk do ju…!?


Nisma Sociald.emokrate e Kosovës është shprehur për një qeveri të gjerë të unitetit dhe kundër zgjedhjeve të reja.Në Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme Nisma Sociald.emokrate e Kosovës është shprehur për një qeveri të gjerë të unitetit dhe kundër zgjedhjeve të reja.

Në Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshmeshtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju fill me posht.Në Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshmeshtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju fill me posht