Fatmir Limaj Lavdon PDK-Në E LDK-Në: Janë Parti Shtetformuese


Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, ka deklaruar se mbështetë idenë e zgjerimit të koalicionit qeveritar. “Jam për zgjerimin e koalicionit qeveritar. LDK e PDK janë parti shtetformuese, prandaj të gjithë ne duhet ta dimë se stabiliteti i vendfit në këtë kohë është priroriteti kryesor”, ka deklaruar ai në Kanal 10. Limaj, ka thënë se votuesit presin nga liderët e koalicionit që t’i zgjidhin problemet dhe situatat e krijuara. “Nuk duhet të gëzohemi se po dështon a humb Avdullah Hoti, nuk duhet që individi të përcaktojë fatin e shtetit, pozitat nuk kanë rëndësi në këtë periudhë që po kalon Kosova”, ka thënë Limaj.

Kryetari i Nismës për Kosovën, Fatmir Limaj, ka deklaruar se mbështetë idenë e zgjerimit të koalicionit qeveritar. “Jam për zgjerimin e koalicionit qeveritar. LDK e PDK janë parti shtetformuese, prandaj të gjithë ne duhet ta dimë se stabiliteti i vendfit në këtë kohë është priroriteti kryesor”, ka deklaruar ai në Kanal 10. Limaj, ka thënë se votuesit presin nga liderët e koalicionit që t’i zgjidhin problemet dhe situatat e krijuara. “Nuk duhet të gëzohemi se po dështon a humb Avdullah Hoti, nuk duhet që individi të përcaktojë fatin e shtetit, pozitat nuk kanë rëndësi në këtë periudhë që po kalon Kosova”, ka thënë Limaj.