Fatmir Limaj: Kan gjet qyqana në qeveri edhe hyjn kur të dojnë, t’isha un kryeministër dot dilshin “n’tabut”


Kreu i NISMA-s, Fatmir Limaj, ka reaguar pas futjes së xhandarmërisë serbe në Karaçevë, shkruan Kosova Post.Limaj përmes një Postimi në Facebook th se qytetarët tanë në Karaçevë dhe kudo tjetër nuk do të jenë asnjëherë vet.“Institucionet e Kosovës do të ofrojnë siguri për githë në çdo pjesë të vendit.”, shtoi Limaj. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Kreu i NISMA-s, Fatmir Limaj, ka reaguar pas futjes së xhandarmërisë serbe në Karaçevë, shkruan Kosova Post.Limaj përmes një Postimi në Facebook th se qytetarët tanë në Karaçevë dhe kudo tjetër nuk do të jenë asnjëherë vet.“Institucionet e Kosovës do të ofrojnë siguri për githë në çdo pjesë të vendit.”, shtoi Limaj. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Share