Fatmir Limaj: ‘Jeta në Kosovë është shumë e lirë, po rinia po rrinë në kafe.’


Kryetari i Nismas, Fatmir Limaj gjate konferences se sotme tha se ne Kosovë jeta eshte shume e lire, por populli nuk po deshiron me punu. Sipas Limajt momentalsht jane të ponesuar rreth 74 perqind e popullit.

‘Jeta ne Kosove eshte shume e lire, me 120 euro mund te blesh gjera ushqimore per 1 muaj nje familje tre antarshe, po ketu rinia po deshirojn me nejt ne kafe me bo muhabet.’ / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!‘Jeta ne Kosove eshte shume e lire, me 120 euro mund te blesh gjera ushqimore per 1 muaj nje familje tre antarshe, po ketu rinia po deshirojn me nejt ne kafe me bo muhabet.’ / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!