Fatmir Limaj – Albini asnjehere me nuk do te behet Kryeminister bile as pragun sdo ta kaloj me besoni


Nisma Sociald.emokrate e Kosovës është shprehur për një qeveri të gjerë të unitetit dhe kundër zgjedhjeve të reja.Në Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme Nisma Sociald.emokrate e Kosovës është shprehur për një qeveri të gjerë të unitetit dhe kundër zgjedhjeve të reja..

Në Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshmeshtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju fill me poshtNë Lëvizjen Vetëvendosje kanë paralajmëruar disa herë se janë kundër një qeverie gjithëpërfshirëse, duke kërkuar mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshmeshtype relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju fill me posht