Fashi’stët serbë në Mal të Zi, bërtasin “Kos;ova është Serbi”


Sonte, përpara Gjykatës Themelore, serbët e Nikçiqit ishin mbledhur për të protestuar kundër arrestmimit të popit serb Joanikije.Ata gjatë protestës bërtisnin “Kosova është Serbi”, dhe kjo nuk ka aspak lidhje me qëllimin e protestës. Por këta janë serbët, thjeshtë fashista të lindur!

Sonte, përpara Gjykatës Themelore, serbët e Nikçiqit ishin mbledhur për të protestuar kundër arrestmimit të popit serb Joanikije.Ata gjatë protestës bërtisnin “Kosova është Serbi”, dhe kjo nuk ka aspak lidhje me qëllimin e protestës. Por këta janë serbët, thjeshtë fashista të lindur!Sonte, përpara Gjykatës Themelore, serbët e Nikçiqit ishin mbledhur për të protestuar kundër arrestmimit të popit serb Joanikije.