Familjes Haradinaj i shtohet 1 djalë me emrin ‘Mal Haradinaj’, uro me 1 Like për familjen heroike Haradinaj


Familja e madhe e heroike Haradinaj nga Gllogjani, po shtohet përditë e më shumë, duke u rritur e bërë ende më e madhe dhe e fuqishme.i vogli mes vëllezërve Haradinaj, Vetoni, sapo është bërë me djalë, duke sjell shumë gëzim në familje.Festa në familje ka nisur, e kjo shihet nga postimet që po lëshohen në rrjete sociale, ku reflektohet gëzimi i ardhjes së Malit në jetë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Familja e madhe e heroike Haradinaj nga Gllogjani, po shtohet përditë e më shumë, duke u rritur e bërë ende më e madhe dhe e fuqishme.i vogli mes vëllezërve Haradinaj, Vetoni, sapo është bërë me djalë, duke sjell shumë gëzim në familje.Festa në familje ka nisur, e kjo shihet nga postimet që po lëshohen në rrjete sociale, ku reflektohet gëzimi i ardhjes së Malit në jetë. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!