Familja e njohur në Kosovë: ‘U kalbshi në burg o hajna, dështuat dhe na morët në qafë 20 vite?’


Ne familja e Haki Imerit duke perjetuar zhgenjime te njepasnjeshme nga institucionet e Unmikut te Euleksit dhe ato vendore qe deshtuan te sjellin urdherdhenesit dhe vra sesit para drejtesise per dy dekada, themelimi i Gjykates Speciale ishte e vetmja shprese te ciles i besuam dhe i besojme gjer ne fund. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!

Ne familja e Haki Imerit duke perjetuar zhgenjime te njepasnjeshme nga institucionet e Unmikut te Euleksit dhe ato vendore qe deshtuan te sjellin urdherdhenesit dhe vra sesit para drejtesise per dy dekada, themelimi i Gjykates Speciale ishte e vetmja shprese te ciles i besuam dhe i besojme gjer ne fund. / Ju ftojmë që ta hapni marketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!