Familja E Ermalit Shembull Për Të Gjithë, Bëjnë Një Gjest Për T’u Duartrokitur!


Ermal Fejzullahu ëstë një këngëtar tejet i dashur kosovar.Krahas muzikës, ai është shumë i përfolur sidomos për jetën e tij private. Ai dhe familja e tij janë tejet të komentuar në publik. Së fundi ata kanë publikuar një foto ku shihet se kanë dalë të gjithë bashkë, e ajo që mori gjithë vëmendje është se ata kanë vënë maska. E ky gjest është për t’u marrë shembull nga të gjithë,hape pamjen mëposhtë.

Ermal Fejzullahu ëstë një këngëtar tejet i dashur kosovar.Krahas muzikës, ai është shumë i përfolur sidomos për jetën e tij private. Ai dhe familja e tij janë tejet të komentuar në publik. Së fundi ata kanë publikuar një foto ku shihet se kanë dalë të gjithë bashkë, e ajo që mori gjithë vëmendje është se ata kanë vënë maska. E ky gjest është për t’u marrë shembull nga të gjithë,hape pamjen mëposhtë.