Faleminderit Merkel! Një lajm i madh ka mbërritur për të gjithë shqiptarët! URIMEE


Tashmë nuk do t’ju duhen më viza pune për të qëndruar në Gjermani, por veç një kontratë pune.Faleminderit Merkel! Një lajm i madh ka mbërritur për të gjithë shqiptarët! URIMEEPartitë e koalicionit në Gjermani kanë rënë dakord për një projektligj të ri për të lehtësuar mundësitë e emigrimit për punëtorët e vendeve jo anëtare të BE, njoftuan sot paradite mediat vendase atje. per me tepsr sht1,pe rek1,amen me p0shte dhe ju hapen pamjet

Tashmë nuk do t’ju duhen më viza pune për të qëndruar në Gjermani, por veç një kontratë pune.Faleminderit Merkel! Një lajm i madh ka mbërritur për të gjithë shqiptarët! URIMEEPartitë e koalicionit në Gjermani kanë rënë dakord për një projektligj të ri për të lehtësuar mundësitë e emigrimit për punëtorët e vendeve jo anëtare të BE, njoftuan sot paradite mediat vendase atje. per me tepsr sht1,pe rek1,amen me p0shte dhe ju hapen pamjet