Fakte trondítëse! Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në …?!


Kush i dekonspiroi nga Shqiperia shume nga luftetaret e pare te UÇK ? Si u firmos marrveshja ne vitin 1991 ? A ka dore Sherbimi Sekret Shqiptar ne listat e zoteruara nga UDB ne 1993 ? Perse u arr estua Zahir Pajaziti dhe shume figura te tjera ? Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në …?! Ndiqni te plote videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema.

Kush i dekonspiroi nga Shqiperia shume nga luftetaret e pare te UÇK ? Si u firmos marrveshja ne vitin 1991 ? A ka dore Sherbimi Sekret Shqiptar ne listat e zoteruara nga UDB ne 1993 ? Perse u arr estua Zahir Pajaziti dhe shume figura te tjera ? Kush nuk e donte në Shqipëri UÇK-në …?! Ndiqni te plote videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema.