Fahri Xharra: Thuj MIRDITA dhe mos më thuaj SELAM se gojën ta shky


Ç’ashtë ky za kjo gjuhë që mbjell diamante rreth e qark ,e vransinën në det e hedhvetëm diellin sjell në prag ?!Gjuha jonë sa e mirë!Sa e ëmblë sa e gjerë!Sa e lehtë sa e lirë! Sa e bukur sa e vlerë!Qesh fytyra me vogëlushinsa mirë shqip ai din me kja malet jashta frymën ndalin deti sytë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Ç’ashtë ky za kjo gjuhë që mbjell diamante rreth e qark ,e vransinën në det e hedhvetëm diellin sjell në prag ?!Gjuha jonë sa e mirë!Sa e ëmblë sa e gjerë!Sa e lehtë sa e lirë! Sa e bukur sa e vlerë!Qesh fytyra me vogëlushinsa mirë shqip ai din me kja malet jashta frymën ndalin deti sytë. Hap videon 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive