Fahri Xharra “ofendon“ muslimanët, Ishte dashur Milloshi mi zh’duk racën arabe në Kosovë


Fahri Xharra “ofendon“ muslimanët, Ishte dashur Milloshi mi zh’duk racën arabe në KosovëPak ka mbytur është dashtë me i zh duk të gjithë racen arabe në Lu ftën e Kosoves. Zgjohu edhe njëherë o tr im i dheut…ky ishte shkrimi i Fahrri Xharres i njohur për gjuhen e urr etjes ndaj islamit si fe.Fahri Xharra dhe bija e tij Besjana e Arbana nuk ka ditë që nuk shkruajnë ose flasin e te shpifin kunder muslimanëve,po cudi askush nuk flet per ta.

Fahri Xharra “ofendon“ muslimanët, Ishte dashur Milloshi mi zh’duk racën arabe në KosovëPak ka mbytur është dashtë me i zh duk të gjithë racen arabe në Lu ftën e Kosoves. Zgjohu edhe njëherë o tr im i dheut…ky ishte shkrimi i Fahrri Xharres i njohur për gjuhen e urr etjes ndaj islamit si fe.Fahri Xharra dhe bija e tij Besjana e Arbana nuk ka ditë që nuk shkruajnë ose flasin e te shpifin kunder muslimanëve,po cudi askush nuk flet per ta.