Fahri Xharra: ‘Asht dasht Millosheviqi ta “zhduk” me temel gjithë racën e pist arabe nga Kosova’?


Pak ka mbytur është dashtë me i zh duk të gjithë racen arabe në Lu ftën e Kosoves. Zgjohu edhe njëherë o tr im i dheut…ky ishte shkrimi i Fahrri Xharres i njohur për gjuhen e urr etjes ndaj islamit si fe.Fahri Xharra dhe bija e tij Besjana e Arbana nuk ka ditë që nuk shkruajnë ose flasin e te shpifin kunder muslimanëve,po cudi askush nuk flet per ta. /

Pak ka mbytur është dashtë me i zh duk të gjithë racen arabe në Lu ftën e Kosoves. Zgjohu edhe njëherë o tr im i dheut…ky ishte shkrimi i Fahrri Xharres i njohur për gjuhen e urr etjes ndaj islamit si fe.Fahri Xharra dhe bija e tij Besjana e Arbana nuk ka ditë që nuk shkruajnë ose flasin e te shpifin kunder muslimanëve,po cudi askush nuk flet per ta. /